Ziarul electronic al arădenilor

Angajaţii de la Protecţia Mediului din Arad au ieşit din nou în stradă

Angajaţi de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Arad au protestat din nou în stradă, miercuri, cerând eliminarea diferenţelor salariale dintre cei care lucrează la nivel local şi cei de la Bucureşti.

Salariaţii s-au adunat în faţa sediului instituţiei şi li s-au alăturat câţiva angajaţi de la Arhivele Naţionale, iar o delegaţie comună va merge la Bucureşti pentru un protest în Piaţa Victoriei.

„Alături de noi protestează spontan şi colegii de la Arhivele Naţionale şi au aceeaşi doleanţă, cer egalizarea salariilor cu cele din aparatul central. De asemenea, la mitingul de mâine din Piaţa Victoriei vom fi mai mulţi colegi de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Arad şi de la Arhivele Naţionale. Până acum ni s-a promis doar că se vor rezolva doleanţele, să nu mai fim discriminaţi”, a declarat un angajat al APM Arad, Bodea Vlad.

Unii protestatari au spus că au salarii cu până la 17% mai mici decât colegii din structura centrală. Totodată, s-au plâns că salariile lor au rămas la nivelul din 2023, în timp ce alte structuri ale statului au beneficiat de majorări.

sursa: Agerpres

Angajaţii de la Agenţia de Mediu din Arad au protestat pentru salarii mai mari

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.