Ziarul electronic al arădenilor

Ai nevoie de un portofel nou? Iată câteva modele pe care să le ai în vedere

Atunci când decizi că ai nevoie de un portofel nou, trebuie să te gândești cu exactitate la modelul de care ai nevoie. Iar asta deoarece oferta este atât de diversificată, încât cu siguranță îți va fi greu să faci o decizie de moment.

Prin urmare, împreună cu echipa de la PortofelulTau.ro am decis să facem un articol despre modelele de portofele dama pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți cauți un nou portofel.

Citește următoarele rânduri și cu siguranță vei reuși să faci o alegere inspirată:

Portofel Tri-Fold pentru persoanele care țin o mulțime de lucruri în portofel

Dacă ești genul de persoană care are o mulțime de carduri de credit, de fidelitate și totodată porți atât bani cash cât și mărunțiș în portofel, dar și multe documente, atunci cu siguranță ai nevoie de un portofel Tri-Fold. Acesta este foarte spațios și foarte bine compartimentat astfel încât să îți poți organiza cât mai bine lucrurile.

Prin urmare, toate își vor găsi locul cu ușurință iar tu vei avea acces foarte rapid la ele, găsindu-le fără prea multe bătăi de cap atunci când ai nevoie de ele.

Dezavantajul acestui portofel ar putea fi faptul că are dimensiuni generoase și ar putea fi destul de greu, atunci când este plin.

Portofel Bi-Fold – compartimente numeroase bine organizate

Dacă ai nevoie de spațiu generos însă nu vrei un portofel foarte mare, atunci ar trebui să alegi un portofel Bi-Fold. Acesta are doar două „pagini” și nu trei, ca în cazul modelelor Tri-Fold, așa că poate fi o opțiune care să corespundă nevoilor tale.

Închiderea se face cu ajutorul unui fermoar, al unui bumb sau a unui magnet, astfel încât lucrurile tale să fie în deplină siguranță.

Portofel de buzunar

Dacă nu ești o fană al portofelelor mari și totodată nu porți prea multe lucruri cu tine, atunci poți lua în calcul varianta achiziționării unui portofel mai mic. Nu numai bărbații au la dispoziție portofele slim, ci și femeile au suficient de multe alternative.

Mai exact, poți opta pentru un portofel de buzunar. Acestea au dimensiuni mici, suficient pentru a-ți încăpea câteva bancnote, bani mărunți și câteva documente importante. Astfel, portofelul de buzunar este ideal atunci când mergi în oraș la o plimbare, sau doar la cumpărături și nu ai nevoie de mai mult în afară de card.

Portofel pentru carduri

Dacă ești o iubitoare a cardurilor și preferi să plătești cu cardul ori de câte ori ai ocazia, atunci ai nevoie cu siguranță de un portofel special pentru carduri. Există o mulțime de modele concepute doar cu compartimente pentru carduri, așa că ar trebui să ai în vedere și aceste modele de portofele, mai ales dacă ești o fană dedicată a plăților cu carduri și ai o mulțime de carduri de fidelitate.

Acestea sunt așadar cele câteva recomandări de modele pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când cauți un portofel dama.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.