Ziarul electronic al arădenilor

Află care sunt cele mai comune PROBLEME întâlnite la telefoanele Samsung S20 Ultra!

Samsung S20 Ultra este un excelent smartphone Android apărut pe piață în 2020. Un telefon de dimensiuni impresionante, cu un display de 6.9 inch, doar cu o zecime de inch mai mic decât obișnuiau să fie primele tablete apărute, cu o cameră foto formată din 4 lentile și o miriadă de inovații, acest device a devenit cu siguranță o emblemă a mărcii, dar și un statement printre tinerii utilizatori.

Datorită dimensiunilor generoase, dar și grație greutății sale, acest dispozitiv își găsește destul de dificil locul în mână. Având o camera foto robustă, poziționată în jumătatea superioară a telefonului, este necesar să ai mare grijă în momentul în care scoți acest smartphone din buzunar sau geantă, pentru a preveni neplăcerile.

Cu toate precauțiile, accidentele se pot întâmpla oricui, așa că este cel mai indicat să îți protejezi  investiția utilizând unul dintre modelele de huse pentru Samsung S20 Ultra disponibile pe piață, cu aspect modern, confecționate din materiale rezistente și potrivite oricărui stil. Acestea îți vor feri noul smartphone atât de uzura normală, cât și de zgârieturi, praf și lichide.

Ce e bine de știut, mai ales în contextul actual, este că e foarte important ca smartphone-ul să fie menținut în permanență curat. Această dezinfectare, împreună cu o husă potrivită, vor asigura longevitatea aparatului, iar tu te vei putea bucura de el pentru o perioadă îndelungată, telefoanele Samsung fiind deja celebre pentru rezistența lor în timp.

Totuși, este un fapt cunoscut că smartphone-urile pot întâmpina probleme tehnice, indiferent de cât de multă grijă ai de ele. Acest lucru se datorează software-ului, ce uneori nu răspunde bine la update-urile făcute de producător. În continuare vei afla care sunt cele mai des întâlnite astfel de situații.

Probleme comune ale noilor telefoane Samsung S20 Ultra

  • Display-ul afișează o lumină verde

După update-ul din Aprilie 2020, mulți utilizatori au raportat faptul că display-ul afișa o nuanță verde, destul de puternică. Se pare că situația apare în momentul în care rata de refresh a ecranului este mai mare de 120 Hz. Specialiștii Samsung au anunțat că deja lucrează la o soluție, iar temporar, utilizatorii pot micșora limita de refresh la 60 Hz.

  • Modul Always On aprinde constant ecranul

Și Samsung S20 Ultra are încorporat modul Always On, precum cele mai recente modele din gama S. Acesta pornește ecranul în momentul în care telefonul este ridicat în mână. Cu toate acestea, o eroare frecventă este aprinderea display-ului în momentul în care dispozitivul se află în buzunar sau în geantă. Dacă se întâmplă așa, este mai potrivit să dezactivezi opțiunea.

  • Scanerul nu recunoaște amprenta

În cazul în care scanerul de pe display nu recunoaște amprenta, asigură-te că ai îndepărtat folia originală de protecție și că ai curățat ecranul. În cazul în care problema persistă, este nevoie să revii asupra configurării acestei funcții.

  • Funcția de AutoFocus este blocată

Camera acestui telefon mobil este una dintre cele mai performante la momentul actual. Cele patru lentile oferă posibilități infinite de a captura cele mai importante momente ale zilei. Totuși, nici măcar aceasta nu este ferită de erorile tehnologiei. În cazul în care observi că funcția de autofocus este blocată, indicat este să te asiguri că aplicația foto a primit cel mai recent update.

  • Probleme cu GPS-ul și funcția Bluetooth

Mai mulți utilizatori s-au plâns de nereguli în funcționarea GPS-ului și a funcției Bluetooth. Acestea, însă, se pot rezolva foarte rapid prin descărcarea celui mai recent update de software, iar în cazul Bluetooth-ului, prin închiderea și repornirea aplicațiilor.

Dacă îți dorești să achiziționezi acest ultim model de smartphone marca Samsung, cu siguranță vei avea parte de performanță și de calitate la superlativ, în ciuda acestor mici neplăceri care pot apărea. Ia în calcul multitudinea de aplicații și inovații preinstalate ce te vor ajuta să îți organizezi mai bine timpul și profită de acest lucru pentru a te ocupa și de pasiunile tale!

sursă foto: Shutterstock.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.