Ziarul electronic al arădenilor

Adolescentă din Timișoara, „uitată“ în Arad. Autobuzul cu care călătorea a plecat fără să o aștepte

VIDEO O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Timișoara, a rămas în Arad, deoarece autobuzul cu care se întorcea din Bihor a plecat fără să o aștepte, în timp ce ea se afla la toaletă.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, iar în ajutorul tinerei au sărit jandarmii arădeni.

Conform Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, un timișorean a cerut ajutor prin SNUAU 112, pentru a-i fi găsită fiica de 14 ani.

Adolescenta călatorea cu un autobuz, pe itinerariul Marghita – Timișoara, după ce și-a petrecut vacanța la bunici.

În municipiul Arad, într-o stație unde autobuzul staționa mai multe minute, feta a coborât pentru a merge la o toaletă.

Însă, când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autobuzul nu mai era, plecând fără să o aștepte pe adolesecentă.

„Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu s-a deplasat în stația de autobuze indicată și, în scurt timp, fetița a fost identificată. Am luat legătura cu părinții și i-am asigurat că fata va fi în siguranță până la sosirea acestora la Arad. Fericirea familiei, atunci când s-au revăzut, ne-a impresionat și pe noi, chiar dacă nu arătăm acest lucru și suntem mândri că am reușit să îndeplinim această misiune mai deosebită“, au spus jandarmii arădeni.

Tatăl adolescentei le-a mulțumit jandarmilor arădeni pentru ajutorul acordat. „Vă mulțumesc din suflet“, a spus tatăl fetei, jandarmilor, care recunosc că s-au confruntat cu o situație cu care nu sunt obișnuiți.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.