Ziarul electronic al arădenilor

Activitatea complexului comercial „Jackson“ a fost suspendată

Cel mai mare complex comercial de tip bazar din municipiul Arad și-a suspendat activitatea, joi, în urma unei decizii a autorităţilor, în contextul măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

„Activitatea complexului comercial «Jackson» se suspendă, începând de joi, 19 martie, până la finele acestei luni, cu posibilitatea prelungirii, în funcţie de situaţia la nivel naţional şi local. Decizia aparţine Grupului de suport tehnic privind gestionarea bolilor înalt contagioase la nivelul judeţului Arad“, anunţă un comunicat al Primăriei Arad.

La şedinţa în care s-a luat decizia, desfăşurată la sediul Prefecturii, au participat primarul municipiului, Călin Bibarţ, reprezentanţi ai Prefecturii, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Arad şi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

Complexul comercial, situat în vecinătatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, este unul dintre cele mai mari din vestul ţării, având peste 300 de standuri ale agenţilor economici.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.