Ziarul electronic al arădenilor

Accident la Sintea Mare. Trei persoane rănite au fost duse la spital

Doi bărbați și o femeie au răniți într-un accident rutier care a avut loc, vineri seara, în zona localității arădene Sintea Mare.

Cele trei persoane se aflau într-un autoturism VW, iar, cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, la intrarea în Sintea Mare dinspre Chișineu Criș, iar mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

La locul accidentului s-au deplasat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD Ineu și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad, de la stațiile Chișineu-Criș și Sântana.

Victimele au fost scoase din autoturism de pompierii militari, conștiente și cooperante.

„Este vorba despre două victime de sex masculin, ambele prezintă traumatisme la cap, torace și abdomen, respectiv o victimă de sex feminin care prezintă traumatism cranian și o posibilă fractura la picior”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Cele trei victime ale accidentului au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu trei victime.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.