Ziarul electronic al arădenilor

Accidente în zona Fortuna. Un bărbat cu handicap și un jandarm au fost răniți

O persoană cu handicap a fost transportată la spital, după ce a fost lovită de capul tractor al unui autotren, în zona unei treceri de pietoni aflată la intersecția străzii Dâmboviței cu Calea Aurel Vlaicu, iar un jandarm a fost rănit, după ce o autospecială Poliției care se deplasa la accident a fost lovită de un autoturism.

Persoana cu handicap se afla în zona trecerii de pietoni, când mai multe persoane aflate în apropiere i-au strigat șoferului să oprească, deoarece a acroșat un om.

Persoana cu handicap a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, iar apoi a fost transportată la spital.

O autospecială a Poliției care se deplasa la accident a fost acroșată în intersecția de la Fortuna de un autoturism BMW, condus de un tânăr.

O angajată a Jandarmeriei aflată pe locul din dreapta a fost rănită și a primit îngrijiri medicale pe loc, iar apoi a fost transportată la spital.

„Polițiștii rutieri au identificat la fața locului un bărbat de 38 de ani, conducătorul unui cap tractor, și un bărbat de 32 de ani, pieton. Cei doi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. Pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.