Ziarul electronic al arădenilor

5 accesorii deosebite pentru bărbații moderni

Ce poate fi mai interesant decât un bărbat care știe să poarte cu stil accesoriile care să-i pună în valoare calitățile? Bijuteriile permise bărbaților au variat de-a lungul istoriei și în funcție de diverse culturi.

În zilele noastre, piesele pentru bărbați nu numai că sunt privite ca lucruri comune, dar ele au atât sensuri practice, cât și decorative.

Despre stil și alegeri inspirate

Secretul unui bărbat cu stil este, fără îndoială, echilibrul. Trebuie să știi să alegi lucrurile care ți se potrivesc cel mai bine, fără să pară că forțezi pentru a atrage atenția. Nu te sfii să optezi pentru combinații de stiluri atât timp cât le potrivești cu atenție.

Dincolo de echilibru, felul în care îți alegi accesoriile spune o poveste despre tine și personalitatea ta. Tocmai de aceea, gândește-te ce vrei să transmiți celor din jurul tău. Sunt nenumărate lucruri pe care le poți folosi pentru a-ți crea un stil propriu.

Găsești mai jos 5 sugestii de accesorii speciale pentru bărbații moderni:

     1. Brățări pentru bărbați. Un accesoriu interesant, o brățară poate fi elementul diferențiator pentru stilul tău. Pe site-ul dargen.ro puteți găsi o varietate de brățări care sunt ușor de adaptat atât ținutelor casual, cât și unui stil elegant. Nu te teme să alegi accesorii care să vorbească despre un stil simplu, dar îndrăzneț.

    2. Ceasuri interesante. Unul dintre cele mai apreciate accesorii pentru bărbați și femei deopotrivă, ceasul a reprezentat întotdeauna un semn de rafinament. Într-o eră a telefoanelor, purtarea unui ceas dă dovadă de o atitudine rafinată. Indiferent de stilul acestuia, un ceas te va evidenția și va spune multe despre stilul tău. Încearcă să alegi un ceas deosebit, clasic, pe care să-l asortezi la haine.

    3. Curele de calitate. Unul dintre cele mai practice lucruri din garderoba unui bărbat este cureaua. Regula numărul unu este ca aceasta să fie una de calitate; regula numărul doi constă în asortarea și potrivirea la felul de pantaloni folosiți. De exemplu, trebuie să porți curele diferite pentru pantalonii de costum față de blugi sau pantalonii scurți. Întotdeauna asigură-te că stilul curelei este potrivit hainelor pe care le porți.

    4. Măști de protecție aparte. Din păcate, nu mai vorbim despre un accesoriu opțional, ci de unul obligatoriu în vremuri de pandemie. Asta nu înseamnă că masca ar trebui să fie una banală. Alege o mască în culori neutre, care să-ți ofere atât protecție împotriva virusurilor, precum și un look interesant. Investește în măști de calitate și vei face o primă impresie pe măsură.

     5. Ochelari de soare. Practici și eleganți deopotrivă, o pereche de ochelari se poate asorta oricărui tip de ținută și poate oferi un plus. Este important să alegi o pereche potrivită formei feței, cu rame neutre care se pot adapta atât la birou, cât și în timpul liber. Nu neglija calitatea lentilelor – alege un produs care să-ți protejeze ochii de razele UV. În acest fel, nu numai că îți vor fi foarte utili, dar pot reprezenta și un element de branding personal.

În zilele noastre, este foarte important ca un bărbat să acorde timp și energie felului în care se îmbracă și se accesorizează. Nu mai este doar apanajul femeilor să aibă grijă de stilul lor. Astfel, alege cu intenție și atenție elementele care ți se potrivesc și în scurt timp vei putea fi recunoscut pentru un stil deosebit și personal.

sursa foto: Shutterstock

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.