Ziarul electronic al arădenilor

455 de pacienți confirmați cu COVID-19, declarați vindecați la Arad

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat că 455 de pacienţi au fost vindecaţi de COVID-19, până în prezent, după ce au primit rezultate negative la două testări consecutive.

„455 de pacienți confirmați cu virusul SARS CoV-2 s-au externat, vindecați, din 8 aprilie și până luni, de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Pacienții diagnosticați cu acest virus au fost declarați vindecați după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative“, a informat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Până luni, în judeţul Arad au fost confirmate 697 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 78 de pacienţi au decedat.

La nivelul județului Arad, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și  Conducere a Intervenției, în centrele de carantină erau cazate, luni, la ora 9.00, 103 persoane.

Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 1.269.

În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 1.502, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de izolare la domiciliu este 3.890.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.