Ziarul electronic al arădenilor

439 pacienți confirmați cu COVID-19, declarați vindecați la Arad

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat că 439 pacienţi au fost vindecaţi de COVID-19, până în prezent, după ce au primit rezultate negative la două testări consecutive.

„Numărul pacienților vindecați de COVID-19, la Arad, a ajuns astăzi (miercuri – n.r,), la 439. Pacienții, care au fost internați pe secțiile COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au fost declarați vindecați și externați, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative“, a anunțat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Până miercuri, în judeţul Arad au fost confirmate 697 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 76 de pacienţi au decedat.

La nivelul județului Arad, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și  Conducere a Intervenției, în centrele de carantină erau cazate, miercuri, la ora 9.00, 204 persoane.

Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 1.156.

În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 646, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 3.822.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.