Ziarul electronic al arădenilor

27 de migranți din Egipt şi Afganistan, găsiți ascunși într-un TIR la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 27 de cetăţeni străini, provenind din Egipt şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR care transporta diverse bunuri în Spania.

Migranții au fost depistați luni dimineața, când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Șoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți cu rucsacuri și alte bunuri din România pentru societăți din Spania.

În timpul efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul  pentru marfă, douăzeci și șapte de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt și Afganistan,cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.