Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la Vladimirescu. Centrala termică a unei case a explodat

Centrala termică pe lemne a unei case din localitatea Vladimirescu a explodat, luni, în urma unei întreruperi de curent care a oprit funcţionarea pompelor de apă, iar jarul aruncat în camera tehnică a provocat un incendiu, stins de pompieri înainte ca întreaga casă să fie cuprinsă de flăcări.

Centrala se afla într-o cameră tehnică, anexă a unei case din centrul localităţii Vladimirescu, în care erau depozitate şi lemne de foc.

„La sosirea echipajului SMURD al Punctului de lucru Vladimirescu, incendiul se manifesta la întreaga construcţie şi propagat parţial la acoperişul de la casă, camera tehnică fiind lipită de casa de locuit. Intervenţia promptă cu stingătoarele de pe autospeciala SMURD şi cu un furtun din curte a limitat propagarea incendiului până la sosirea autospecialelor de stingere. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute, casa de locuit fiind salvată“, a informat ISU.

Conform sursei citate, centrala a explodat pentru că pompele care asigurau circularea apei nu au mai funcţionat din cauza întreruperii de curent, iar instalaţia s-a încins.

În incendiu au ars camera tehnică şi o mică parte din acoperişul casei.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.