Ziarul electronic al arădenilor

22 de migranți au fost găsiți ascunşi într-un automarfar, la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 22 de migranți din Siria, Somalia, Egipt și Etiopia, care încercau să treacă ilegal frontiera de stat ascunși într-un ansamblu rutier încărcat cu aparatură electronică.

Migranții au fost depistați luni, când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, aparatură electronică pentru o societate comercială din Polonia.

„În timpul efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, 22 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Siria, Somalia, Egipt și Etiopia, cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani“, a informat Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.