Ziarul electronic al arădenilor

21 de migranți, printre care un copil de 2 ani, depistați la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră de la PPT Nădlac II și SPF Nădlac au depistat 21 de migranți din Siria, Irak, Afganistan și Algeria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Astfel, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Nădlac II au efectuat controlul amănunțit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetățeni turci. Conform documentelor de însoţire a mărfii, șoferii transportau canapele, piese auto și alimente pentru societăți din Germania și Franța.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre mărfurile transportate, optsprezece  persoane. La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt unsprezece cetățeni din Siria, şase cetățeni din Afganistan și un cetățean din Irak, cu vârste cuprinse între 2 și 30 de ani.

Totodată, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac  au depistat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, trei cetăţeni  din Algeria, cu vârste cuprinse între 29 şi 33 de ani, care încercau să treacă ilegal în Ungaria.

În toate cazurile polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.