Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Coliziune între un microbuz și un TIR, la PTF Nădlac II. 16 persoane rănite, una decedată

Şaisprezece persoane aflate într-un microbuz implicat, luni dimineața, într-un accident rutier pe A1, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, au fost rănite, iar una a decedat.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Microbuzul cu numere de Cehia, care se îndrepta spre graniţă, a intrat într-un TIR care staţiona în coloană la doi kilometri de frontieră. În microbuz se aflau 17 pasageri ucraineni.

Mai multe unităţi SMURD şi ambulanţe s-au deplasat în zonă pentru a prelua răniţii.

Victimele au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„Dintre cele 17 persoane care au fost în microbuz, o persoană este decedată, iar trei persoane au traumatisme grave. Celelalte persoane nu au răni care să le pună vieţile în pericol“, a informat ISU Arad.

Sensul de mers spre Nădlac al autostrăzii, chiar înainte de trecerea frontierei, este blocat luni dimineaţă.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii coliziunii dintre microbuz şi TIR.

UPDATE

IPJ Arad a anunțat că în accidentul care a avut loc în jurul orei 3.40 a fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane (cu tot cu șofer), toate de naționalitate ucraineană.

„Microbuzul a intrat in coliziune cu un autotren parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșirea spre Ungaria. În urma impactului a decedat o persoană, pasager în microbuz, unei persoane de sex feminin fiindu-i efectuate manevre de resuscitare. În vehicul mai era un minor de 8 ani, acesta fiind transportat la spital, împreună cu ceilalți pasageri, în vederea acordării de îngrijiri medicale“, a informat IPJ Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.