Ziarul electronic al arădenilor

147 de pacienți confirmați cu COVID-19, declarați vindecați la Arad

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat că 147 de pacienţi au fost vindecaţi de COVID-19, până în prezent, ultimii 14 fiind externaţi vineri, după ce au primit rezultate negative la două testări consecutive.

„Alți 14 pacienți au fost externați astăzi (vineri – n.r.) de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce testele II și III, realizate la interval de 24 de ore, au ieșit negative. De pe data de 8 aprilie, când au avut loc primele externări la Arad, și până în prezent, s-a înregistrat un număr total de 147 de pacienți vindecați și externați“, se precizează într-o informare remisă de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

În judeţul Arad, până vineri, au fost confirmate 471 de cazuri de COVID-19, în creștere față de ziua precedentă, când au fost anunțate 439 de cazuri.

Totodată, în județul Arad au fost înregistrate 47 de decese ale unor pacienţi confirmați cu COVID-19.

Ultimul deces a fost anunțat joi seara, fiind vorba de un bărbat de 64 de ani. Acesta a fost internat la Spitalul Județean, Secția ATI, în 15 aprilie, iar în 19 aprilie a fost confirmat cu COVID-19. Bărbatul, cu obezitate de gr. I, a decedat în cursul zilei de joi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.