Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Copilului, sărbătorită la Arad. Spectacole interactive, magie, teatru de păpuși și jocuri

Ziua Copilului a fost sărbătorită, joi, în municipiul Arad, cu spectacole interactive și de magie, jocuri, teatru de păpuși, muzică, dans și multă distracție.

Astfel, în Parcul „Aventura Voinicilor“ și Parcul „Regina Maria“ Primăria Municipiului și Centrul Municipal de Cultură au organizat evenimente care au cuprins spectacole interactive pentru copii, cu Trupa „Țac-Pac“, spectacole de magie cu Cătălin Pintea și Sam – prințul de clowni din Mexic, spectacole de teatru de păpuși cu trupa Teatrului de Animație „Piticot“ din Arad, jocuri interactive pentru copii cu „La joacă cu Tudy“, ateliere de teatru și improvizație cu Zoltan Lovas și Nicolae Brânzeu.

De asemenea, au fost recitaluri de muzică ușoară cu elevii de la Școala Populară de Arte, dansuri moderne și gimnastică aerobică cu elevii de la Palatul Copiilor.

Pentru cei mici au mai fost pregătite ateliere de pictură pe față și mascote cu care s-au putut fotografia.

În ambele parcuri, copiii au mai putut participa la jocuri diverse cu cei de la „La joacă cu Tudy“.

După ora 15.00, în cele două parcuri au fost organizate kids dance party.

În Parcul „Aventura Voinicilor“ au fost prezenți și reprezentanții Ministerului de Interne, care și-au prezentat tehnica din dotare. Copiii au vizitat standurile Poliție, Jandarmeriei, Pompierilor, Poliției de Frontieră și Poliției Locale și s-au fotografiat alături de tehnica de luptă și intervenție din dotarea acestor instituții.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.