Ziarul electronic al arădenilor

Zeci de migranți găsiți cazați la pensiuni din Arad și Vladimirescu

Zeci de migranți au fost descoperiți de polițiști cazați la mai multe pensiuni din comuna Vladimirescu și municipiul Arad, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Vladimirescu, împreună cu cei de la Secția 2 Poliție Urbană Micălaca și cu cei de la Biroul Ordine Publică Arad, au depistat 30 de migranți de origine turcă cazați la mai multe pensiuni din comuna Vladimirescu și municipiul Arad, a anunțat IPJ Arad.

„Din investigațiile efectuate a reieșit că 27 migranți de origine turcă erau cazați la două pensiuni din comuna Vladimirescu, iar 3 dintre aceștia la una din municipiul Arad, toți cei în cauză pătrunzând pe teritoriul României prin Serbia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Inspectoratului General pentru Imigrări și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a reieșit că aceștia nu figurau ca intrați legal pe teritoriul României“, se arată într-o informare remisă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei 30 de migranți fiind preluați de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad pentru continuarea cercetărilor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de General pentru Imigrări și cei ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.