Ziarul electronic al arădenilor

Work from home: mai este încă munca de acasă o provocare pentru tine?

În aceste vremuri, eficiența este extrem de importantă atunci când este vorba despre muncă, iar cerințele specifice ale fiecărei companii, de dimensiuni mici sau mari, au necesitat o tehnologie care să permită munca de acasă, astfel încât să simplifice managementul echipei de la distanță.

Acesta a fost motivul pentru care Microsoft a creat pachetul work from home, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a răspunde oricăror provocări și de a oferi cele mai bune instrumente pentru productivitate la locul de muncă, indiferent unde se desfășoară acesta, însă în cele mai bune condiții de securitate.

Ce oferă diferit Microsoft Work from home?

La birou, atunci când lucrezi alături de colegii tăi, este foarte simplu să vă înmânați unul altuia documente importante, însă, în condițiile în care vei lucra de acasă, acest lucru nu mai este posibil.

Microsoft a găsit soluția ideală pentru acest inconvenient: există posibilitatea de a atașa diverse foldere și fișiere prin One Drive. Tot ceea ce trebuie să faci este să te conectezi la contul Office 365, să intri în One Drive și să adaugi fișierele dorite pe care trebuie să le partajezi unei singure persoane sau unui grup.

Microsoft Office work from home oferă și alte beneficii, precum diverse funcții de colaborare încorporate în Word sau Excel. Acest aspect este foarte important, căci în timpul ședințelor online, anumite fișiere pot fi accesate de toți cei care participă și, în funcție de necesități, le pot edita sau se pot adăuga diverse notițe.

Microsoft 365 poate fi utilizat pe Android sau iOS, astfel încât posibilitățile de a avea totul la îndemână în orice moment, să crească considerabil. Cu această aplicație pentru mobil va exista posibilitatea de a efectua o mulțime de operațiuni, de oriunde te-ai afla, și anume:

  • Poți scana imagini pe care să le transformi în documente
  • Poți partaja documente
  • Ai acces la Word, Excel sau PowerPoint
  • Poți semna sau scana PDF-uri, pe care apoi să le transferi, etc.

Pe lângă toate aceste pachetul a inclus Microsoft Teams, care te ajută să comunici la distanță cu colegii tăi, în cele mai bune condiții de productivitate, să organizezi videoconferințe sau să comunici cu colegii prin intermediul chat-ului.

Mai exact, Microsoft Teams îți oferă posibilitatea de a:

  • Comunica pe chat cu colegii de la distanță, iar cu ajutorul stickerelor sau GIF-urilor, poți face ca orice discuție să fie mult mai plăcută
  • Poți participa la videoconferințe, discuții doar cu un click, toți colegii sau membrii ai echipei se poate conecta indiferent de locul unde sunt
  • Poți apela în Teams, fără existența întreruperilor
  • Toate documentele pot fi editate, partajate sau accesate în Teams de toți membrii echipei, în cele mai bune condiții de siguranță.

Chiar dacă aceste vremuri par a complica toate sarcinile pe care angajații le aveau de îndeplinit zilnic, Microsoft work from home a făcut totul pentru a-ți fi de folos și pentru a te ține aproape de membrii echipei tale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.