Ziarul electronic al arădenilor

Vietnamezi ascunși într-un automarfar, depistați la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni de la PTF Nădlac II au depistat 11 cetăţeni din Vietnam, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un compartiment special amenajat in remorca unui automarfar.

Migranții au fost depistați marți, când la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui unei automarfar înmatriculat în România. Șoferul se deplasa pe ruta România – Germania, fără marfă.

În timpul efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport au fost descoperiţi, într-un loc special amenajat, în partea din față a compartimentului de marfă, unsprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Vietnam, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.