Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un tânăr din localitatea arădeană Galșa este cercetat penal pentru că și-a bătut fratele, iar pe sora lui a amenințat-o cu acte de violență.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a informat, luni, că polițiștii din comuna Șiria cercetează un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Galșa, care, la data de 4 iulie, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele fratelui său și a amenințat-o cu acte de violență pe sora lui. „Pe numele tânărului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Totodată, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Arad.

S-a răsturnat cu autoturismul

Polițiștii din orașul Pecica cercetează un bărbat de 52 de ani, din satul Peregul Mic, care, la data de 3 iulie, a condus un autoturism pe DN 7, iar în apropierea unei intersecții, acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile, rezultând exclusiv pagube materiale. „În urma verificărilor a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat și autoturismul sub sechestru. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,63 m.g./l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei“, a informat IPJ Arad. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere având dreptul de a conduce suspendat și sub influența băuturilor alcoolice.

Tânăr cercetat pentru furt

Un tânăr din comuna arădeană Șimand este cercetat pentru furt, el fiind acuzat că a sustras chiloți și ciorapi de damă dintr-un magazin. Conform datelor transmise, luni, de IPJ Arad, polițiștii de la Secția 3 Rurală Chișineu-Criș cercetează un tânăr în vârstă de 22 de ani, care, la data de 3 iulie, a sustras cinci perechi de chiloți de damă și două perechi de ciorapi de damă, dintr-un magazin comercial din Șimand. „Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit societății comerciale, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, se arată într-o informare remisă, luni, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Infracțiuni rutiere depistate

Polițiștii de la Secția 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat, în noaptea de 3/4 iulie, un bărbat de 30 de ani, din Mișca care conducea un autoturism în aceeași localitate. Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,60 m.g./l alcool pur în aerul expirat. Tot sub influența alcoolului a mai fost depistat un bărbat de 40 de ani, din Sântana, care conducea un autoturism pe strada Muncii din acest oraș. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,44 m.g./l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii de la Biroul Rutier cercetează un arădean de 25 de ani, care, la data de 3 iulie, a condus un autoturism pe strada Bucegi din municipiul Arad și a acroșat două autoturisme parcate, rezultând pagube exclusiv materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,58 m.g./l alcool pur în aerul expirat. Cei în cauză au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice și pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.