Ziarul electronic al arădenilor

VEZI cine va cânta la Zilele Aradului 2019. PROGRAM

Programul pregătit de organizatori pentru ediția din acest an a Zilelor Aradului cuprinde mai multe concerte de muzică populară și ușoară, care se vor desfășura în diverse zone din oraș, dar și la Ștrandul Neptun.

Ediția din acest an a Zilelor Aradului se va desfășura în perioada 16 – 25 august, iar programul pregătit de organizatori cuprinde concerte de muzică ușoară și populară, spectacole pentru copii, un spectacol de operetă, dar și o conferință internațională dedicată împlinirii a 100 de ani de la instaurarea administrației românești în oraș.

Evenimentele dedicate „Zilelor Aradului“ vor începe în cartierul Micălaca, în Parcul „Regina Maria“, din zona Orizont, unde, în perioada 16 – 18 august, vor fi organizate concerte de muzică ușoară și populară și Târgul Estival.

Astfel, vineri, 16 august, de la ora 19.00, este programat un concert de muzică ușoară cu Nova Band, Alpha Team, Phaser, Sara Chiavegato (Vocea României) și Bosquito.

Sâmbătă, 17 august, pe scena din Parcul „Regina Maria“, vor urca, începând cu ora 19.00, Rock Abil, R.U.A., Chriss Grey, Adrian Petcu, Raluka și Mandinga.

Pentru ziua de duminică, 18, august, organizatorii au anunțat un concert folkloric, începând cu ora 19.00. Pe scena din Parcul „Sfânta Maria“ vor fi prezenți Carmen Popovici Dumbravă, Stela Botez, Mirela Mănescu Felea, Ovidiu Homorodean, Cosmin Bihoreanu, Liviu Păcurar, Daniela Dudaș, Irina Iovescu, Liliana Bîtea, Ștefan Muntenaș, Diana Mihuț, Adi Dis, Roberta Selagea, Lucian Drăgan jr., ansambul Doina Mureșului, ansambul „Sânzâienele“ și ansamblul „Arădeana“.

În ziua de marți, 20 august, în Parcul Reconcilierii, de la ora 20.00, este programat concertul susținut de Analia Selis&Trupa ArgEn Tango. În aceași seară, în Parcul Reconcilierii va fi și un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat Arad, cu participarea lui Ciprian Rogojan.

Seara de operetă susținută de Opera Națională din Timișoara a fost anunțată pentru ziua de miercuri, 21 august, de la ora 20.00, în Parcul Reconcilierii. Artiștii Operei Naționale din Timișoara vor pune în scenă operetta „Liliacul“, de Johann Strauss.

Joi, 22 august, în Parcul Reconcilierii va fi seara muzicii românești. În fața publicului vor fi prezenți, de la ora 20.00, Cătălin Crișan, Carmen Rădulescu și Gabriel Cotabiță.

Un program susținut de concert Lupus Dacus va fi organizat vineri, 23 august, de la ora 16.00, în Parcul „Mihai Eminescu“. Totodată, în parc va fi prezentată și o expoziție medievală.

În aceași seară, la Ștrandul „Neptun“ a fost program, de la ora 23.00, Pool Party.

Pentru ziua de sâmbătă, 24 august, de Zilele Aradului, a fost programat un spectacol la Ștrandul „Neptun“, unde, începând cu ora 19.00, vor urca pe scenă Ștefan Stan, Dorian Popa, Ioana Ignat, Puya, Holograf. Spectacolul va fi urmat de un show de lasere, dar și de Pool Party.

Pentru ziua de duminică, 25 august, a fost pregătit un concert extraordinar de muzică ușoară, la Ștrandul „Neptun“. În fața publicului vor fi prezenți, de la ora 19.30, Fantazia, Mario Band, Melting Dice și Andra.

Zilele Aradului este o manifestare organizată în fiecare an, în preajma zilei de 22 august, ziua în care, în anul 1834, Aradul a fost declarat oraș liber regesc.

Toate evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

Bugetul estimat pentru evenimentele din cadrul Zilelor Aradului 2019 este de 1.200.000 lei, sumă aprobată într-o ședință a Consiliului Local Municipal.

CITITI SI: Zilele Aradului 2019. PROGRAM

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.