Ziarul electronic al arădenilor

UTA vinde bilete virtuale pentru meciurile cu Turris Oltul și Petrolul

Vânzarea biletelor virtuale pentru meciul UTA – Petrolul Ploiești continuă până la data la care Federația Română de Fotbal va reprograma întâlnirea.

Conform clubului UTA Arad, luni, 6 iulie, începând cu ora 10.00, suporterii pot cumpăra bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele.

Cele online vor fi disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Vânzarea la club continuă marți și miercuri, între aceleași ore, iar joi, susținătorii UTA-ei sunt așteptați între 10.00 și 14.00.

Joi, 9 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Turris Oltul Turnu Măgurele, în Piața „Avram Iancu“ (500 de locuri).

Accesul se face gratuit, pe bază de înscriere. Marți, doar pentru fanii abonați, iar miercuri și joi, pentru suporterii care nu posedă abonament.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744.767.291

– Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: joi, 9 iulie, ora 12.00.

„Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 16.00, cu proiecția filmului aniversar UTA 70 de ani! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice“, a anunțat UTA Arad.

Procedura de organizare a vizionării pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.