Ziarul electronic al arădenilor

UTA a anunţat două noi transferuri: Valentin Borcea şi Raoul Cristea

Jucătorii Valentin Borcea şi Raoul Cristea au semnat contracte cu echipa de fotbal UTA Arad, a anunţat, marţi, clubul.

Ambii jucători şi-au dat acordul pentru contracte valabile pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune.

Valentin Borcea este un jucător care s-a născut pe 6 iulie 2002. A crescut la academia celor de la Dinamo Bucureşti, club de care a aparţinut până în vara acestui an. Noul mijlocaş al echipei UTA poate evolua atât în centrul liniei de mijloc, cât şi pe cele două benzi. Borcea va îmbrăca tricoul cu numărul 18.

Raoul Cristea s-a născut pe 4 septembrie 2002 şi a evoluat în carieră pentru Ocna Dej, Metaloglobus, Concordia Chiajna şi SCM Zalău. Jucătorul care va purta numărul 27 pe tricou poate evolua atât în cele două benzi în linia de atac, cât şi vârf.

UTA i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul belgian Benjamin van Durmen (FCU Craiova), pe fundaşul Cornel Râpă (KS Cracovia), pe atacantul Andrei Dumiter (FC Voluntari), pe portarul Robert Popa (FCU Craiova), pe mijlocaşul israelian Loai Halaf (Maccabi Bnei Reineh), pe portarul nord-macedonean Dejan Iliev (FK Sarajevo), pe mijlocaşul lateral Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova) şi pe mijlocaşul lateral Valentin Costache (Apollon Limassol).

UTA va debuta în noul sezon al Superligii pe 13 iulie, acasă cu Rapid (19.15).

Valentin Costache, noul jucător al echipei UTA

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.