Ziarul electronic al arădenilor

Unelte pentru grădinărit, puse la dispoziție gratuit arădenilor pentru îngrijirea mormintelor

Autoritățile locale pun la dispoziția arădenilor unelte pentru grădinărit necesare pentru îngrijirea locurilor de veci în două cimitire din municipiu, urmând ca acest serviciu să fie extins la toate cimitirile.

Primăria Municipiului Arad a anunțat că, prin intermediul SC Gospodărirea Comunală SA, vine în sprijinul arădenilor și le pune la dispoziție unelte de grădinărit necesare pentru îngrijirea locurilor de veci.

„Începând de săptămâna aceasta, seturile de grădinărit sunt disponibile în cimitirele «Eternitatea» și «Pomenirea». Conducerea societății aflate în subordinea Consiliului Local are în vedere să extindă acest serviciu la nivelul tuturor cimitirelor aflate în administrarea ei“, a informat Primăria Municipiului Arad.

Conform sursei citate, seturile de grădinărit, compuse din sapă, cazma, greblă, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare, pot fi folosite gratuit, în baza unui document de identitate.

„Fiecare persoană poate utiliza uneltele respective cât timp cât are nevoie, după care acestea vor fi returnate pentru a permite și altora să le folosească“, au precizat reprezentanții municipalității.

comentarii

One Comment

  • Dan

    Pe când și la Muresel??? Dacă bunicii și tata sunt înmormântați acolo și taxa e aceeași, rog sa va gândiți!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.