Ziarul electronic al arădenilor

Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. A rămas blocat sub vehicul

Un bărbat din Ineu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea și a rămas blocat sub aceasta, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos de sub vehicul.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 16.00, pe DN 79/A. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, conducea cu viteză un autoturism, dinspre Ineu, spre Șicula, iar la km 73+208m, în timp ce era angajat în depășirea unui alt vehicul, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanțul din stânga sensului său de mers, unde s-a răsturnat.

În timpul derapajului, bărbatul a căzut sub autoturism, de unde a fost de un echipaj de la ISU și predar unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Ineu.

„Conducătorul auto a fost accidentat ușor, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta motivând motive medicale. Din primele observații, bărbatul emana halenă alcoolică și nu ar fi purtat centura de siguranță. Polițiștii continuă cercetările, în funcție de concluziile medicale și rezultatele toxicologice urmând a se face încadrarea legală“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

Bărbatul a fost scos de sub mașină de echipajul autospecialei de stingere cu modul  descarcerare de la Detasamentul de Pompieri Ineu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.