Ziarul electronic al arădenilor

Un român a trimis 7.648 de SMS-uri fostei sale soţii

Un român care i-a trimis fostei sale soţii 7.648 de SMS-uri într-o perioadă de şase săptămâni a fost găsit vinovat la acuzaţiile de hărţuire şi proferare de ameninţări, miercuri, de un tribunal din oraşul austriac Klagenfurt, informează DPA.

Acuzatul, un bărbat român în vârstă de 33 de ani, a primit o condamnare cu suspendare de şase luni de închisoare, precizează postul de televiziune austriac ORF.

Cuplul s-a despărţit la începutul acestui an, după o căsnicie care a durat şase ani.

Bărbatul a reacţionat într-o manieră mai puţin obişnuită în urma despărţirii, expediind un număr uriaş de SMS-uri, inclusiv 50 care conţineau ameninţări la adresa fostei sale soţii.

Fosta soţie a declarat la tribunal că nu credea că soţul ei urma în realitate să o agreseze fizic.

Judecătorul l-a invitat pe acuzat să îi explice modul în care a reuşit să expedieze atât de multe SMS-uri – în medie 190 pe zi – şi să îşi păstreze în acelaşi timp locul de muncă.

Bărbatul i-a spus că a trimis cele mai multe dintre SMS-uri în timpul nopţilor.

Judecătorul a decis ca pedeapsa să fie cu suspendare, întrucât pârâtul şi-a recunoscut vinovăţia şi a încetat să o hărţuiască pe fosta lui soţie, după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie. De asemenea, în toată această perioadă, bărbatul a continuat să plătească pensie alimentară pentru fiul lui.

Acuzatul şi fosta soţie au părăsit tribunalul împreună, a raportat Agenţia de Presă Austriacă (APA).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.