Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat care transporta plante de canabis s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Polițiștii arădeni au găsit mai multe plante de canabis în mașina unui timișorean care s-a răsturnat cu vehiculul într-un șanț în timp ce era urmărit de oamenii legii, deoarece nu a oprit la semnalele acestora.

„În după-amiaza zilei de 16 mai, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un autoturism care se deplasa pe D.J. 708/B, dinspre Ghioroc spre Șiria. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuând deplasarea. Polițiștii au urmărit autoturismul până în localitatea Cuvin, unde autoturismul s-a răsturnat într-un șanț, fără a rezulta victime. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui timișorean de 27 de ani, care avea permisul de conducere suspendat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, în timpul controlului autoturismului, în habitaclu au fost găsite 8 plante cu aspect de canabis cu înălțimea de aproximativ 1 metru și 4 grame se substanță uscată, culoare verde-oliv, cu miros înțepător, la fața locului fiind solicitați polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate pentru continuarea cercetărilor.

Plantele și substanța uscată au fost ridicate în vederea expertizării, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

„Se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.