Ziarul electronic al arădenilor

Doisprezece afgani, depistaţi ascunşi în două automarfare la PTF Nădlac II

Doisprezece cetăţeni din Afganistan, care încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria, au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, ascunşi în două automarfare.

În ziua de 14 mai, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni bulgari. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi din Germania, precizează luni ITPF Oradea.

Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă, au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, doisprezece cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Afganistan cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani, solicitanţi de azil în România.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.