Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat a urcat iar pe Podul Traian şi a ameninţat că sare în Mureş

Forţe ale Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad au intervenit, marţi, pentru salvarea unui bărbat care a urcat pe structura metalică a unui pod din municipiu, a doua oară în ultima lună, ameninţând că se aruncă în râul Mureş.

Bărbatul are 49 de ani şi s-a urcat pe structura metalică a Podului Traian, în cel mai înalt punct, la aproximativ 12 metri, de unde a început să strige şi să ameninţe că se aruncă în Mureş.

În urma apelurilor la 112 ale martorilor, ISU a trimis echipaje de salvare la înălţime, dar şi cu barca pe Mureş.

Au mai ajuns la faţa locului poliţişti şi un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar după aproximativ o oră, bărbatul a fost convins să renunţe la ameninţări.

„În urma negocierilor purtate de către reprezentantul Poliţiei, persoana a fost coborâtă cu ajutorul autospecialei de intervenţie şi salvare la înălţimi şi predată unui echipaj medical“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Poliţiştii spun că acelaşi bărbat a făcut un gest similar în 3 iulie, când a fost internat la Psihiatrie.

„Negociatorul poliţiei împreună cu pompierii au reuşit să-l convingă pe bărbat să nu-şi ia viaţa. Bărbatul urmează să fie internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Arad“, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.