Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean, autorul a cinci furturi, a fost reținut de polițiști

Un arădean care a furat din magazine, restaurante și baruri de pe raza municipiului Arad a fost identificat și reținut de polițiști.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost identificat de polițiștii de la Biroul Investigații Criminale, împreună cu cei de la Biroul Ordine Publică.

Conform IPJ Arad, arădeanul a comis cinci infracțiuni de furt din magazine, restaurante și baruri de pe raza municipiului, în perioada decembrie 2018 – martie 2019. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a acționat singur sau în complicitate cu alte persoane.

Astfel, în data de 1 decembrie 2018, arădeanul a sustras din incinta unui supermarket de pe strada Clujului bunuri nealimentare în valoare de 132 de lei, iar în data de 9 decembrie 2018, a sustras dintr-un magazin de pe strada Lucian Blaga produse alimentare în valoare de 74 de lei.

În data de 26 ianuarie, împreună cu o femeie și un bărbat, ambii din Arad, bărbatul de 30 de ani a sustras dintr-un magazin de pe Bd. Revoluției obiecte de decor în valoare de 196 de lei.

Apoi, în data de 24 martie, arădeanul a sustras dintr-o poșetă lăsată nesupravegheată într-un local de pe strada 1 Decembrie, suma de 300 de lei.

În data de 25 martie, ajutat de persoane încă neidentificate, bărbatul a sustras din incinta unui restaurant de pe strada Decebal un laptop în valoare de 5.900 de lei.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.