Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Un adolescent din Arad a murit după ce a fost lovit de o mașină

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Arad, a murit la spital, în noaptea de luni spre marţi, după ce a traversat o stradă din municipiu prin loc nepermis şi în fugă, fiind lovit de un autoturism.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, pe strada Tiberiu din cartierul Bujac.

„Un bărbat de 30 ani, din Arad, a condus un autoturism şi a accidentat grav un tânăr de 16 ani, din Arad, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi în fugă. Ulterior, tânărul a decedat la spital“, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Conform sursei citate, în acest caz poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

UPDATE

Festivitatea de premiere de final de an şcolar de la Colegiul Naţional „Moise Nicoară“ Arad, care ar fi urmat să aibă loc vineri, a fost anulată de către conducerea şcolii, care a anunţat în schimb un moment de reculegere, după ce un elev de 16 ani a murit, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui accident rutier.

Reprezentanţii liceului au declarat, pentru Agerpres, că evenimentul tragic i-a marcat atât pe colegii victimei cât şi pe profesori, iar în aceste condiţii nu va mai avea loc festivitatea de premiere.

„Este un gest minim pe care îl putem face, vom păstra un moment de reculegere, iar premiile şi diplomele vor fi acordate de către diriginţi în clase, nu în cadrul festivităţii obişnuite. Cu toţii suntem marcaţi de această tragedie“, a declarat directoarea liceului, Diana Achim.

Conform sursei citate, premierea copiilor în sălile de cursuri va avea loc joi, în loc de vineri, cum fusese programată iniţial.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.