Ziarul electronic al arădenilor

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborât de pe munte

Salvamontiştii sibieni au reuşit, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, să recupereze din zona Vârfului Negoiu din Munţii Făgăraş trupul alpinistului Zsolt Torok, decedat sâmbătă.

„Evacuarea alpinistului decedat în zona Vârfului Negoiu s-a finalizat în jurul orei 01.00, în noapte, şi s-a realizat pe cale terestră. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală de la Sibiu“, a spus Adrian David, şeful Salvamont Sibiu.

Potrivit sursei citate, alpinistul a fost căutat sâmbătă de salvamontişti şi jandarmi din judeţele Sibiu şi Argeş şi un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne.

Alpinistul Torok Zsolt, a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă dimineaţa la 112, a fost găsit mort în zona Vârfului Negoiu.

Dispariţia a fost anunţată de soţia lui, după ce acesta plecase de câteva zile singur pe munte, într-o zonă fără semnal, iar un grup de alpinişti i-ar fi găsit sâmbătă lucrurile într-un refugiu de pe munte.

Căutările au început imediat după anunţarea dispariţiei şi în acţiune au fost implicaţi salvamontişti şi jandarmi din judeţele Sibiu şi Argeş, dar şi un elicopter al MAI.

CITITI SI:

„Micul Prinț a plecat în ultima lui călătorie“. VEZI când va fi înmormântat Zsolt Torok

Alpinistul arădean Torok Zsolt, dat dispărut în Munţii Făgăraş, a fost găsit mort

„Muntele nu e un ucigaş“, spunea Torok Zsolt în 2017

Laura Torok: „De miercuri nu mai ştiam nimic de Zsolt“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.