Ziarul electronic al arădenilor

Trei adolescenţi au furat o maşină şi au spart alta, din care au furat bani

Trei adolescenţi din Arad și Sântana au fost reţinuţi de polițiști, după ce au spart un autoturism din care au furat o geantă cu acte şi 460 de euro, apoi au furat o altă maşină, fiind prinşi ulterior  în trafic cu banii asupra lor.

Un bărbat din localitatea Şiria a sesizat că, joi seară, i-a fost furată maşina din faţa casei şi că dintr-un alt autoturism, parcat lângă primul, a fost sustrasă o geantă cu acte şi bani (460 de euro), prin spargerea unui geam.

Autoturismul a fost oprit în trafic, pe DJ 709, iar la volan se afla un băiat de 15 ani, din Arad. În maşină se mai aflau un adolescent de 14 ani, din Arad, şi un altul de 17 ani, din Sântana.

„Din cercetări a reieşit faptul că cei trei tineri ar fi spart geamul unui autoturism parcat pe raza localităţii Şiria şi ar fi sustras o poşetă cu acte şi bani. Ulterior, observând un alt autoturism cu cheile în contact, l-ar fi sustras şi ar fi plecat. Poşeta sustrasă a fost depistată de poliţişti la ieşirea din localitatea Şiria, iar banii au fost găsiţi asupra tinerilor“, precizează un comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat, furt în scop de folosinţă, conducere fără permis, complicitate la furt calificat şi complicitate la furt în scop de folosinţă.

Ei vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad în vederea luării unor măsuri preventive.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.