Ziarul electronic al arădenilor

Tranzacție cu materiale pirotehnice surprinsă de jandarmii arădeni

În data de 30 decembrie, jandarmii arădeni au surprins în zona Pieței „Mihai Viteazul“, doi bărbați cu vârste de 23, respectiv 39 de ani, la finalul unei tranzacții cu materiale pirotehnice.

În urma verificărilor a reieșit faptul că bărbatul de 23 de ani i-a vândut celuilalt bărbat, pentru suma de 300 de lei, o baterie cu 49 de focuri din categoria F3.

Totodată fiind întrebat de proveniență materialelor pirotehnice acesta i-a condus pe jandarmi la autoturismul personal unde deținea pentru comercializare aproximativ 2.000 de bucăți materiale pirotehnice.

Jandarmii arădeni au întocmit  actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de comercializare, respectiv deținere de articole pirotehnice fără drept, conform prevederilor Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Actele de sesizare împreună cu bunurile ridicate  urmând a fi predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.