Ziarul electronic al arădenilor

Tot ce trebuie să știi despre bonusurile de bun venit la pariuri online

Pariurile online sunt într-o continuă creștere în întreaga lume, iar România nu face excepție. Ofertele operatorilor online sunt susținute acum de platforme pe măsură, așa că această migrare este firească.

Dacă ești în căutarea unei case de pariuri online, sau pur și simplu vrei să experimentezi cu opțiuni diferite, unul din cei mai importanți factori în decizia ta este bonusul de bun venit. Mai jos vom parcurge tot ce trebuie să știi despre aceste bonusuri, ca să faci o alegere cât mai informată.

Kindred Group (Unibet, Vlad Casino), unul din giganții globali ai jocurilor de noroc este exemplul perfect pentru creșterea pariurilor online. Într-un an deosebit de dificil pentru orice afacere, Kindread Group a raportat creșteri semnificative, în mare măsură pe baza evoluției pieței din România.

Această tendință a pariorilor este influențată de mai mulți factori – distanțarea socială, îmbunătățirea calității serviciilor online, sau chiar o schimbare în experiența de pariere. Tot mai mulți oameni preferă servicii on-demand ca să se poată bucura de ele din propria casă, e doar firesc să ne așteptăm la aceeași evoluție și pentru alte forme de divertisment.

Ce este mai exact un bonus de bun venit?

Există mulți factori de luat în considerare când alegi o casă de pariuri, dar poate cel pe care îl vei întâlni cel mai des, e bonusul de bun venit. Este principala formă de publicitate prin care un operator va încerca să atragă clienți noi pentru a le demonstra că oferă o experiență de pariere excelentă.

După cum sugerează numele, un bonus de bun venit este o ofertă pentru clienți noi, care este activată, de regulă, în momentul în care faci prima ta depunere în contul creat pe un site de pariuri.

Cum alegi un bonus de bun venit care ți se potrivește?

Sunt câteva variabile pe care ar fi bine să le iei în calcul când iei această decizie:

  1. Valoarea bonusului. Probabil cel mai evident aspect al unui bonus de bun venit, și primul care îți va sări în ochi este valoarea oferită. Nu trebuie să te orientezi doar în funcție de valoare, de fapt în punctele următoare vom insista tocmai pe acest lucru: nu te lăsa influențat doar de valoarea bonusului când alegi casa de pariuri.

În momentul de față, valoarea medie a pachetului de bun venit pentru pariuri sportive ajunge pe la 500 de Lei, dar desigur, există excepții care pot ajunge până la 1.000 Lei sau chiar 2.000 Lei.

Cele două tipuri de bonusuri oferite de majoritatea operatorilor ca pachet de bun venit sunt 100% din valoarea primei tale depuneri până într-o anumită sumă – de exemplu depui 50 Lei și primești 100% din suma respectivă ca bonus în contul tău (adică încă 50 Lei), și free bet-ul – primești pariuri gratuite pe baza pariurilor pe care le faci.

     2. Reguli bonus. Suma bonus se acordată jucătorilor mai totdeauna sub forma de credit în contul de pe site-ul de pariuri. Pentru a putea fi retrasă, această sumă trebuie pariată respectând regulile de bonus (sau termenii și condițiile). Cu cât suma bonusului este mai mare, cu atât cresc șansele ca regulile să fie mai complexe și mai greu de îndeplinit.

Aceste reguli pot varia de la bonus la bonus, de aceea îți recomandăm să le citești cu atenție întotdeauna, dar de câteva reguli te vei lovi în majoritatea cazurilor:

  • Rulaj – întîlnit și sub alte variații, dar se referă la același lucru – de câte ori trebuie să pariezi suma primită ca bonus înainte să o poți retrage din contul tău de joc în contul tău bancar.
  • Cote minime – trebuie să pariezi pe meciuri/evenimente începând de la aceste cote pentru a face rulajul bonusului, de obicei cuprinse între 1,50 și 2,00.
  • Funcționalități excluse – sunt anumite funcționalități pe care trebuie să le eviți (de exemplu Cash Out) pentru ca un pariu să fie considerat pentru rulaj.

     3. Experiența de pariere. În cele din urmă, poate cel mai important aspect de considerat este experiența de pariere oferită de casa de pariuri aleasă. Bonusurile de bun venit sunt un prilej bun pentru a testa ce îți oferă un anumit operator, dar poate sunt anumite funcționalități care sunt esențiale pentru tine.

Alegerea unui bonus de bun venit poate părea complicată cu atâtea aspecte de urmărit, dar adevărul e că ține în totalitate de tine cât de precis vrei să faci acest proces. Chiar dacă, în esență, pachetele pentru clienți noi îți oferă o șansă bună să testezi o casă de pariuri, e bine să știi după ce să te uiți, mai ales dacă vrei să faci o depunere mai mare ca să profiți de valoarea completă a bonusului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.