Ziarul electronic al arădenilor

TOP 5 tehnici prin care poti face orice laptop vechi sa para nou

Ii doresti un laptop nou, care sa arate impecabil si sa se miste incredibil, insa nu dispui de suma necesara achiztionarii? Nicio problema! Prin intermediul catorva tehnici simple, poti transforma orice laptop vechi in unul nou.

Citeste in continuare articolul pentru a afla cum te poti bucura din nou de laptopul vechi precum de unul nou, abia cumparat. Pune in aplicare toate metodele prezentate mai jos, pentru ca rezultatul final sa fie unul spectaculos!

Iata ce poti face, astfel incat sa faci vechiul laptop sa para nou:

  • Goleste-i memoria

Pentru inceput, este recomandat sa incerci sa tragi pe un stick tot ceea ce contine laptopul. Acest lucru este foarte important atat pentru organizarea riguroasa a informatiilor din computer, pentru eliberarea spatiului, cat si pentru formatarea acestuia.

Daca vrei ca laptopul sa se miste precum unul nou, este stringent sa-i reformatezi windows-ul. De aceea, este bine sa extragi toate informatiile din laptop, pentru a nu le pierde.

  • Fa update la windows

Cu siguranta daca folosesti zilnic laptopul, nu ai mai facut de mult un update la windows. De aceea, acesta reprezinta momentul oportun pentru a face aceasta schimbare. Dupa ce ai golit intreaga memorie a calculatorului, trebuie doar sa instalezi un windows mai performant, astfel incat comenzile sa fie mult mai eficiente, prompte, rapide si satisfacatoare.

  • Curata-l

Din cand in cand este recomandat sa mergi cu laptopul in service pentru curatare. Astfel, va fi curatata tastatura de laptop si piesele de praf cu ajutorul celor mai buni specialisti din domeniu. O echipa de profesionisti, precum cea de la Depanarelaptop.ro, poate curata atata radiatorul, ventilatorul si sistemul de racire, cat si carcasa interioara a acestuia.

Curatarea calculatorului poate prelungi durata de viata a acestuia, motiv pentru care este important sa faci acest lucru, mai ales daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de vechiul device.

  • Repara-i defectiunile

Daca stii ca laptopul are ceva probleme tehnice, atunci este obligatoriu sa mergi in service cu el, astfel incat sa le repari. Este necesar sa faci acest lucru, mai ales daca nu ai banii necesari pentru a schimba cu totul laptopul. In cazul in care treci cu vederea problemele tehnice ale acestuia, exista un risc crescut ca ele sa se accentueze si sa defecteze la cote maxime laptopul.

De aceea, este mult mai inteligent sa platesti pentru reparatiile necesare, decat pentru inlocuirea laptopului.

  • Lustruieste-l

La final, dupa ce ai terminat de parcurs toate etapele de mai sus, mai trebuie doar sa-l stergi de praf pe exterior, sa-l lustruiesti, astfel incat sa-i oferi un plus de stralucire si de aspect de nou.

Cu siguranta rezultatul final va fi unul remarcabil, asa ca trebuie neaparat sa pui in aplicare toti acesti pasi, pentru a te bucura la cote maxime de laptopul pe care il detii deja de ceva timp.

In cele din urma, ai grija de computerul tau si retine ca intotdeauna este mult mai bine sa previi sau sa repari, decat sa inlocuiesti. Schimbarea laptopului personal poate fi un proces foarte costisitor, lucru care poate da mari batai de cap.

sursa foto: Pexels.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.