Ziarul electronic al arădenilor

Top 5 beneficii ale serviciului de management al flotei despre care ar trebuie să știi

Serviciile de management al flotei ajută companiile cu vehicule deținute sau închiriate să economisească bani, timp și răspundere. Astfel, există multe modalități de a crește productivitatea.

Când colaborezi cu o companie care oferă servicii, precum managementul flotei, beneficiezi de asistență și consultanță de specialitate pentru a identifica cea mai bună soluție potrivită nevoilor tale.

Iată 5 avantaje notabile ale externalizării managementului flotei

Profitabilitate garantată

Când flota ta funcționează cu succes, cheltuielile scad și profitabilitatea crește. Pe măsură ce profitul crește, poți investi în continuare în extinderea afacerii, prin cumpărarea de vehicule noi, angajarea de noi șoferi sau, probabil, prin creșterea ofertelor de servicii.

Utilizând un serviciu de management al flotei, primești acces la un lanț de aprovizionare verificat și gestionat activ, care creează valoare pentru flota ta, în timp ce achiziționezi echipamentele și serviciile de care ai nevoie.

În plus, beneficiezi de valoare economică excepțională prin accesul la mii de furnizori cu prețuri pre-negociate, termeni contractați și garanții standardizate.

Asistență asigurată

Managementul flotei te ajută să organizezi documentația necesară pentru a asigura conformitatea și pentru a evita amenzile de reglementare. Politicile de gestionare a flotei concepute cu atenție includ documentarea informațiilor esențiale la care managerii și șoferii trebuie să se conformeze.

Mai mult decât atât, ți se oferă asistență pentru achiziționarea și amenajarea vehiculelor, licențiere și titlu, reparații și întreținere, remarketing (adică revânzarea vehiculului) și multe altele. Toate acestea pentru a te ajuta să realizezi valoarea maximă și să reduci riscul de eșec al flotei.

Eficiență crescută

Cu ajutorul unei companii care oferă servicii de managentul flotei, ai parte de o calitate superioară a serviciilor asigurată printr-un proces de selecție riguros și atent verificat.

În plus, cu un management excelent al flotei, poți prelungi durata de viață a unui vehicul poți îmbunătăți eficiența consumului de combustibil, reducerea costurilor și generarea de profit mai mare.

Furnizare îmbunătățită a serviciilor

O flotă bine gestionată te ajută să livrezi comenzile și serviciile la timp, făcând clienții fericiți și mulțumiți. Când clienții tăi au o experiență pozitivă, le câștigi încrederea în serviciile tale. Astfel, o flotă de încredere încurajează comenzile repetate și stimulează loialitatea clienților. Dacă te interesează o companie care îți poate garanta succesul în sporirea afacerii tale, BusinessLease.ro este soluția, întrucât găsești aici managementul flotei auto și toate detaliile de care ai nevoie.

Siguranță sporită

Toate vehiculele din flota au nevoie de inspecții de rutină pentru a rămâne în stare bună. Un program regulat de întreținere oferit de o companie care oferă servicii de managementul flotei, îți va permite să detectezi problemele din timp și să reduci probabilitatea unor defecțiuni.

În plus, atunci când managerii de flote au instrumentele necesare pentru a se concentra pe siguranță, devine mai ușor să se asigure că șoferii nu își depășesc orele de conducere programate. Acest lucru reduce probabilitatea de accidente în cazul în care șoferii sunt obosiți.

Așadar, operațiunile centralizate furnizate de un partener de management al flotei pot introduce eficiențe în următoarele aspecte ale performanței flotei:

– Serviciu clienți;

– Reducerea consumului de combustibil și a amprentei de carbon;

– Întreținere;

– Costurile accidentelor și reducerea riscurilor;

– Siguranța șoferulu;

– Gestionarea stocurilor;

– Managementul tranzacțiilor;

– Raportare;

– Analiza flotei;

– Vânzarea vehiculelor.

Astfel, toate aceste beneficii oferite de companiile de management al flotei, contribuie la creșterea productivității, la eficiența operațională, la diminuarea riscurilor și la reducerea costurilor. Nu numai că beneficiezi de o multitudine de avantaje, dar ai și parte de contracte personalizate care vor fi în concordanță cu cerințele tale.

sursa foto: Unsplash.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.