Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Tineri din Nădlac și Șeitin, arestați pentru tâlhărie calificată

Cinci tineri din Nădlac și Șeitin au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați de tâlhărie calificată, după ce au pătruns într-un imobil, l-au imobilizat pe proprietar, iar apoi au furat mai multe bunuri.

Conform IPJ Arad, în cursul zilei de marți, un tânăr de 23 de ani, din Șeitin a reclamat că, în noaptea de 1/2 iulie, mai multe persoane necunoscute, prin forțarea porții de acces, ar fi pătruns în curtea imobilului în care domiciliază, l-ar fi imobilizat și i-ar fi sustras un telefon mobil, un aparat de cafea, o stație de muzică cu boxe și unelte, în valoare de aproximativ 7.000 de lei, iar la plecare, ar fi fost amenințat cu o macetă, pentru a nu părăsi locuința.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, din Nădlac și Semlac, bănuiți de comiterea faptei.

„La data de 3 iulie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Arad, au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza localității Nădlac, iar la domiciliul unui tânăr de 28 de ani, au fost depistate bunurile sustrase din Șeitin, precum și 1.830 de lei, 570 de euro și 160 de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă“, a informat IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, cei cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și contrabandă.

UPDATE

IPJ Arad a informat, joi, că instanța a emis pe numele celor cinci tineri, cercetați pentru tâlhărie calificată și contrabandă, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.