Ziarul electronic al arădenilor

Țigări de contrabandă, găsite la un bărbat care era arestat la domiciliu

Aproximativ 22.000 de pachete de țigări netimbrate au fost descoperite la domiciliul unui bărbat din localitatea arădeană Sânpaul, care era arestat la domiciliu.

În cursul zilei de luni, polițiștii de la Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, în urma unui control specific la un arestat la domiciliu, țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

„Polițiștii S.I.C. au desfășurat un control la un arădean de 34 de ani, din localitatea Sânpaul, arestat la domiciliu într-un dosar de contrabandă, ocazie cu care au descoperit 21.962 de pachete netimbrate cu țigarete (439.240 de țigarete), susceptibile a proveni din contrabandă.

În urma verificărilor efectuate la imobilul în cauză și în curtea acestuia, polițiștii au descoperit țigările într-o autoutilitară de culoare neagră, în alte două autoutilitare neînmatriculate, într-o anexă a unei hale, precum și într-un tomberon aflat în curte“, a informat IPJ Arad.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, cauza fiind preluată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

„Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.