Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Tiberiu Ciul, director GCA Arad, confirmat cu COVID-19, a murit

Directorul SC Gospodărirea Comunală SA Arad, Tiberiu Ciul, a murit la vârsta de 40 de ani, în spital, unde a fost internat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, el nefiind înregistrat cu afecţiuni cronice.

Tiberiu Ciul a fost internat, în urmă cu două săptămâni, în spitalul COVID din cartierul Grădiște, însă boala a avut o evoluție galopantă, iar în cursul nopții de sâmbătă spre duminică a încetat din viață.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au declarat duminică, pentru Agerpres, că Tiberiu Ciul a fost internat în 24 decembrie, după ce a fost confirmat infectat cu SARS-CoV-2 şi a dezvoltat simptomatologie asociată COVID-19.

Medicii spun că ultimul test PCR, efectuat în 7 ianuarie, a ieşit negativ, însă plămânii pacientului erau deja foarte afectaţi de boală, iar sâmbătă bărbatul s-a simţit brusc rău şi a decedat în cursul nopţii.

Tiberiu Ciul era economist de profesie, absolvind Facultatea de Științe Economice din cadrul UAV în 2003 și având un masterat în administrarea financiar – contabilă a întreprinderii.

Născut la 24 august 1980, Tiberiu Ciul, ocupa funcția de director la CGA din 2017, anterior fiind director general la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

UPDATE

Priveghiul va avea loc în zilele de 10 şi 11 ianuarie, la ora 18.00, la Casa Funerară Rostyl de pe strada Cocorilor.

Slujba de înmormântare va avea loc marţi, începînd cu ora 13.00, la Casa Funerară Rostyl de pe strada Cocorilor, iar înhumarea va fi făcută după încheierea slujbei de înmormântare, la Cimitirul Pomenirea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.