Ziarul electronic al arădenilor

Tânără din Sânpetru German, bătută de concubin. Agresorul, arestat preventiv

Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce și-a agresat fizic concubina, care locuiește în localitatea arădeană Sânpetru German, și de la care a furat bijuterii, un telefon mobil și mai multe acte.

Conform IPJ Arad, polițiștii au fost sesizați, în dimineața zilei de 20 ianuarie, despre  agresarea unei tinere, de concubinul ei.

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 26 de ani, din județul Olt, în timp ce se afla la domiciliul victimei, în localitatea Sânpetru German, i-a aplicat mai multe lovituri în zona fetei, i-ar fi sustras din locuință două perechi de cercei din aur, un telefon mobil și mai multe acte, după care a plecat într-o direcție necunoscută“, a informat IPJ Arad.

Femeia a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării de sănătate și acordarea de îngrijri medicale, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru violență în familie și furt.

În urma investigațiilor efectuate, cu sprijinul polițiștilor I.P.J. Olt, tânărul a fost depistat în localitatea Valea Mare, iar apoi a fost dus pentru audieri în Arad.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Arad a informat că pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de suportul Serviciului pentru Operațiuni Speciale Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.