Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr prins că folosea numere de înmatriculare furate pentru a nu plăti la benzinării

Un tânăr din Pecica a fost reţinut de poliţişti, după ce a furat numere de înmatriculare de la mai multe autoturisme, pe care le monta provizoriu pe o maşină, pentru a nu fi identificat după ce pleca de la benzinării fără să plătească pentru carburant.

Tânărul are 21 de ani şi a acţionat în acest fel în perioada 23 august – 1 septembrie, timp în care ar fi sustras mai multe plăcuţe de înmatriculare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad.

„Ulterior, ar fi montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism, cu care s-ar fi deplasat în staţii peco de pe raza municipiului şi localităţii Pecica, alimentând autoturismul fără să plătească contravaloarea combustibilului“, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de furt calificat şi conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Tânărul urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.