Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr din Fântânele, depistat la volan sub influența drogurilor

Un tânăr din localitatea Fântânele este cercetat penal, după ce a fost depistat conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influența drogurilor.

IPJ Arad a anunțat că polițiștii de la Secți 1 Rurală au depistat, la data de 10 august, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism prin Fântânele și avea un comportament suspect.

„În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat pozitiv la Metamfetamină. Tânărul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive“, a informat IPJ Arad.

De asemenea, polițiștii din Pâncota au depistat, la data de 10 august, un bărbat de 46 de ani, din acest oraș, care conducea un autoturism pe strada Gării.

„În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis“, se arată într-o informare remisă de IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.