Ziarul electronic al arădenilor

Tâlhărie la Ineu. Un bărbat a fost lovit și deposedat de bani și telefon

Un bărbat a fost tâlhărit într-un parc din orașul Ineu, autorul faptei reușind să-i fure banii și telefonul mobil.

În cursul zilei de luni, polițiștii din Ineu au fost sesizați despre faptul că, în noaptea precedent, ar fi avut loc un scandal într-un parc din acest oraș.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 8/9 septembrie, un bărbat din Ineu ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței și pulverizat cu spray iritant-lacrimogen în zona ochilor de o persoană necunoscută, după care ar fi fost deposedat de un telefon mobil, 60 de lei și 20 de euro. Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, la scurt timp fiind depistată și persoana bănuită de săvârșirea faptei: un bărbat de 38 de ani, din județul Botoșani“, se arată într-o informare transmisă de IPJ Arad.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că același bărbat, în seara zilei de 8 septembrie, ar mai fi încercat să tâlhărească o persoană pe raza orașului Ineu, fiind însă împiedicat chiar de victimă.

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Ineu cu propunere de arestare preventivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.