Ziarul electronic al arădenilor

Superliga, play-out: UTA Arad – FC Botoşani, scor 1-0

UTA Arad a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Golul a fost înscris în minutul 37 de Ibrahima Conte, cu o lovitură de cap la un corner, portarul Răzvan Ducan având o reacţie întârziată. A fost prima reuşită în Superligă pentru Conte, fundaş din Guineea.

UTA a avut ocazii mari prin Luckassen (minutul 41), Cristi Mihai (66) şi Fabry (81). FC Botoşani a fost foarte periculoasă prin Enzo Lopez, în minutele 31 (bară) şi 55, Zoran Mitrov (53) şi Victor Dican (80).

Echipa arădeană are două victorii şi un egal în play-out.

După victorie, UTA este lider în play-out, cu 27 de puncte, două puncte mai mult decât U Cluj, ce are un meci mai puţin disputat. FC Botoşani, cu 14 puncte, rămâne pe ultimul loc.

UTA Arad: Kucher – Căpuşă, Stolnik, Conte, D. Rodrigues – Omondi, Machado (Freitas ’60), Vulturar (Mihai ’60) – Micovschi (Pop ’81), Luckassen (Trif ’86), Imoh (Fabry ’81).

Antrenor: Mircea Rednic.

FC Botoşani: Ducan – Benzar, Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – G. David (Mitrov ’30), Dican, I. Filip – E. Florescu (Mouaddib ’68), E. Lopez, Ofosu (Mailat ’68).

Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Omondi ’25, Conte ’42, Mihai ’62, Stolnik ’76 / G. David ‘23

Arbitri: Ionuţ Coza – Mircea Orbuleţ, Doru Lucaciu – Claudiu Gaitin

Camera VAR: Istvan Kovacs, Marius Omuţ

Observatori: Ioan Onicaş, Florin Bătrânu.

Rednic: Nu-mi imaginam. 5.000 de copii care au strigat. Au mare merit la victoria noastră

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.