Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Patru bărbați din Arad, Bocsig și Șeitin sunt cercetați de polițiști, după ce și-au agresat fizic și verbal partenerele de viață și rude, iar oamenii legii au emis în aceste cazuri și ordine de protecție provizorii.

Conform IPJ Arad, în prima zi a anului, un bărbat de 37 de ani, din Arad, și-a înjurat soția, în timp ce se aflau în locuința comună de pe raza municipiului. De asemenea, un bărbat de 29 de ani, din Bocsig, a provocat scandal și și-a agresat soția și soacra, în seara zilei de 3 ianuarie. Și un bărbat de 66 de ani, tot din Bocsig, este cercetat pentru că și-a lovit ginerele cu o bâtă. Pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 57 de ani, din Șeitin, a provocat scandal și a amenințat că va distruge mobila din locuința concubinei sale. „În toate cazurile se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Polițiștii cercetează un bărbat din municipiul Arad, care avea interdicția de a părăsi domiciliul, în cazul său fiind dispusă izolarea. „Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică cercetează un arădean, în vârstă de 67 de ani, care, în ziua de 2 ianuarie, nu a fost găsit la domiciliul său, deși avea interdicția de a părăsi imobilul, în perioada 28 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, fiind dispusă izolarea sa. „În cauză a fost  întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor“, se arată într-o informare remisă, luni, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Reținuți pentru tulburarea ordinii publice

Polițiștii din Pâncota au reținut cinci tineri din acest oraș, cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, pentru tulburarea liniștii publice. Conform oamenilor legii, cei cinci tineri din Pâncota, în perioada 31 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021, pe fondul consumului de alcool, au tulburat ordinea și liniștea publică în oraș, fiind solicitată prezența polițiștilor în repetate rânduri. „În cauză a fost întocmit dosar penal“, au precizat, luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Sute de petarde și artificii, confiscate

Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei de la Poliția Municipiului, au desfășurat mai multe acțiuni pentru depistarea persoanelor care ofereau spre comercializare petarde și artificii, fără drept. Astfel, au fost depistați trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 – 44 de ani și o femeie de 62 de ani, toți din Arad, în timp ce ofereau spre comercializare, fără drept, în piețele din municipiu, 566 de petarde, artificii și baterii de artificii. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale pentru efectuate de articole pirotehnice, fără drept.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.