Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat din localitatea arădeană Craiva este cercetat penal, pentru că și-a lovit fiica și a amenințat-o cu moartea.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad a anunțat, joi, că polițiștii de la Secția 6 de Poliție Rurală Beliu cercetează un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Craiva, care, la data de 12 august, și-a agresat fizic fiica, în vârstă de 34 de ani. Conform oamenilor legii, bărbatul și-a lovit fiica cu pumnul în zona feței și a amenințat-o cu moartea. „Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. De asemenea, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, a informat IPJ Arad.

Depistat cu țigări de contrabandă

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din orașul Ineu au depistat, în trafic, un autoturism în care se aflau doi bărbați, unul de 33 de ani, din Dieci, în calitate de conducător auto, și un pasager, de 48 de ani, din Ineu. În timpul verificării interiorului mașinii au fost descoperite, în portbagaj, 200 de pachete de țigări, susceptibie a proveni din contrabandă, pe care bărbatul de 48 de ani le-ar fi achiziționat în vederea comercializării. Conform IPJ Arad, țigările au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele bărbatului de 48 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Sirieni depistați la Șagu, de polițiști

Polițiștii de la Postul de Poliție Șagu au depistat, miercuri, pe marginea D.N. 69, pe sensul de mers Timișoara – Arad, trei cetățeni, care, cu ocazia solicitării documentelor pentru legitimare, au prezentat două pașapoarte și o carte de identitate eliberate de autoritățile din Siria. „Aceștia au declarat verbal că ar fi intrat în România în mod fraudulos din alt stat“, au precizat reprezentanții IPJ Arad. Cei trei sirieni au fost predați Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale care se impun în acest caz.

Bărbaţi urmăriţi de autorităţi, depistaţi

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi  bărbați, căutaţi de autorităţile din România. Unul dintre bărbați, în vârstă de 39 de ani, din București, a fost depistat la PTF Nădlac II – Csanadpalota, când s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră. Poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri. Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota a fost depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Dolj. Pe numele bărbatului era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind condamnat la 1 an şi 9 luni închisoare. Cei doi au fost predați unor echipaje operative din cadrul IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.