Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un arădean a fost reținut de polițiști, iar ulterior internat în spital, pentru că și-a agresat soția, după care a amenințat că se sinucide.

În cursul zilei de joi, polițiștii de la Biroul Ordine Publică au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Arad. Conform oamenilor legii, în seara zilei de 25 iulie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul și-a agresat fizic soția, provocându-i leziuni fizice care necesită spre vindecare mai multe zile de îngrijiri medicale. „Pe numele bărbatului, la data de 26 iulie, a fost emis ordin de protecție provizoriu, iar cu ocazia audierii, acesta a adus amenințări persoanei vătămate și fiului acesteia. De asemenea a susținut că se va sinucide, fiind internat în spital, până la data de 30 iulie“, a informat IPJ Arad. Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Arad și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Reținut pentru tâlhărie calificată

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la Biroul Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad au identificat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Lipova. Tânărul a fost reținut deoarece, în dimineața zilei de 27 iulie, în jurul orei 5.30, a sustras mai multe bunuri din incinta unui magazin de pe strada Lucian Blaga din municipiul Arad, unde a fost observat de agentul de pază, care a încercat să îl oprească, dar l-a lovit pe acesta. „Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată“, se precizează într-o informare a IPJ Arad.

Au sustras bunuri din magazine

Polițiștii de la Secția 1 de Poliție din cartierul Aurel Vlaicu cercetează o femeie din Cărănd, care a fost depistată în flagrant, la data de 30 iulie, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri alimentare și nealimentare, în valoare de aproximativ 52 de lei, dintr-un magazin de pe strada Poetului din municipiul Arad. Bunurile au fost recuperate, iar pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii de la Secția 2 de Poliție din cartierul Micălaca cercetează un bărbat de 54 de ani, din Lipova, care a fost depistat în flagrant, la data de 30 iulie, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri alimentare și nealimentare, în valoare de aproximativ 340 de lei, dintr-un magazin de pe Calea Radnei din municipiu. Bunurile au fost recuperate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tamponare pe fondul consumului de alcool

Un bărbat este cercetat de polițiștii din Pecica pentru conducere a unui autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. „La data de 30 iulie, un bărbat de 65 de ani a condus un autoturism pe strada 101 din Pecica, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,79 mg./l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul de 64 de ani și negativ pentru celălalt. „Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.