Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a încercat să se sinucidă, din cauza unor probleme familiale, el fiind scos din lacul de la Pădurice de polițiștii locali din Arad.

Polițiștii locali au fost sesizați, în  noaptea de 26 spre 27 decembrie, în jurul orei 00.50, prin dispeceratul DGPL Arad, de agentul de pază din zona Pădurice, că un bărbat a căzut în lacul din zonă. Echipajul de ordine publică s-a deplasat imediat la fața locului, l-a ajutat să se ridice pe bărbatul care era ud și pe jumătate dezbrăcat, de pe  bordura lacului, și l-a transportat la ghereta paznicului. Polițiștii locali i-au acordat primul-ajutor, pentru a preveni instalarea șocului hipotermic, până la sosirea ambulanței. Ulterior, bărbatul a fost transportat de echipajul medical la spital. Bărbatul, în vârstă de 44 ani, a apelat la acest gest pe fondul unor probleme de ordin familial, existând indicii privind prezența unor antecedente de ordin psihiatric.

Cercetat pentru violență în familie

Polițiștii de la Biroul Ordine Publică din cadrul IPJ Arad au emis un ordin de protecție provizorie, pe numele unui bărbat. Conform oamenilor legii, ziua de 26 decembrie, o tânără de 17 ani, din Arad, a reclamat, la 112, faptul că pe fondul unui scandal între aceasta și tatăl ei, în vârstă de 45 de ani, în timp ce se aflau la domiciliu, bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul în zona capului și a corpului, adresându-i injurii. „În urma discuțiilor purtate între polițiști și mama tinerei, o femeie de 40 de ani, a reieșit faptul că fostul soț ar fi agresat-o verbal și psihologic și pe aceasta“, a informat IPJ Arad. Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizorie, pentru 5 zile, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Depistați comercializând petarde

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Zăbrani,  a fost depistat, joi, de polițiștii de la Secția nr. 1 din cartierul Aurel Vlaicu, în timp ce oferea spre comercializare, la intersecția străzii Cocorilor cu strada Aprodul Purice, materiale pirotehnice (220 de petarde). De asemenea, polițiștii de la Secția 1 au mai depistat, tot în flagrant, o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre vânzare materiale pirotehnice, pe Calea Aurel Vlaicu (30 de emițătoare de sunete, categoria P1, articol FS3/JM-BNG3). „Pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept“, se arată într-o informare remisă de IPJ Arad.

Depistați după ce au furat

Polițiștii arădeni cercetează doi tineri, pentru furt calificat. Potrivit IPJ Arad, în noaptea de 26/27 decembrie, doi tineri, de 15 și 18 ani, au pătruns pe geamul unui imobil situat pe strada Giordano Bruno, de unde au sustras, de pe o masă, o geantă în care s-ar fi aflat 70 de lei și un telefon mobil. „În urma activităților operative, polițiștii compartimentului de Ordine Publică din cadrul Secției nr. 1 din cartierul Aurel Vlaicu i-au depistat, la scurt timp, pe cei doi tineri în zona cartierului Checheci. O parte din prejudiciu a fost recuperată (58 de lei), iar cei doi tineri s-au ales cu dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.